Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation LinksProceduraVizualizare
eDirect

ProceduraVizualizare

Alocatia de Stat pentru Copii

Descriere procedură
Alocaţia de Stat pentru Copii

Cai de atac:

a)-Contestarea deciziei la instituţia emitentă, adică la Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Timiş, în termen de 30 de zile de la primirea acesteia.

 

b)-Contestaţiile împotriva modului de stabilirea prestaţiei  de plată, se soluţionează potrivit Legii 554/2004-Legea Contenciosului Administrativ.

Date de contact:

Adresa: Bd. C.D. Loga, nr. 1, Timisoara.

E-mail: primariatm@primariatm.ro

Tel: 0256969 

Instituţia responsabilăPrimaria Municipiului Timisoara,Județ TIMISModalitate prestareNationalTimp de soluţionare30 zile calendaristiceTermen de arhivare3 aniTermen de completare dosar30 zile calendaristiceNotificare la expirarea termenului de soluţionare30 zile calendaristice

Documente necesare

Nr. Crt.Nume documentDescriere documentTip documentDescarcă
1Certificat de naştere copilAtasament-
2Buletinele de Identitate (mama + tata)Atasament-
3Certificatul de casatorieAtasament-
4Acte doveditoareprivind calitatea solicitantului şi relaţia acestuia cu copilul/copiii pentru care solicită dreptul, pentru una dintre persoanele care a adoptat copilul/ căreia i s-a încredinţat copilul în vederea adopţiei sau in urma divortului/ care are copilul în plasament/ în plasament în regim de urgenţă,  precum şi persoana care a fost numită tutore;-dacă este cazul ,etc. 
Atasament-
5Extras de cont / Mandat postalAtasament-
6AcordFormular predefinit
7Cerere tipDocument informativ

Documente finale

Nr. Crt.Nume documentTip documentDescarcă
1Nr de inregistrareNotificare-

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.