Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation Linksstiridetalii
eDirect

Înapoi​​​
​​ ​

La Primăria Cluj-Napoca depunerea proiectelor nerambursabile de la bugetul local pentru anul 2019 se pot depune și prin Punctul de Contact Unic electronic

Bugetul pentru această sesiune este de 900.000 lei, iar pentru proiectele cu caracter socialde 195.000 lei. Finanţarea asigurată de Consiliul local al municipiului Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului.
Depunerea proiectelor de finanţare nerambursabilă se face în perioada 16 septembrie 2019 - 01 octombrie 2019, la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, într-un exemplar precum și electronic (CD) sau online pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive sau www.edirect.e-guvernare.ro. Decizia comisiei de analiză și selecție va fi publicată pe site-ul primăriei, urmând ca în perioada 14 octombrie – 16 octombrie 2019, solicitanţii să aibă posibilitatea depunerii de contestaţii. Soluţionarea contestaţiilor depuse se va face de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în condiţiile legii.

Sursa: Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Înapoi​​​


Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.