Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation Linksstiridetalii
eDirect

Înapoi​​​
​​ ​

Prefectura Bihor accelerează procesul de digitalizare în județ

       Prefectura Bihor își propune digitalizarea serviciilor publice destinate locuitorilor județului Bihor. Un factor important îl reprezintă adresa trimisă de Prefectura Bihor în data de 10.02.2022, către toate instituțiile deconcentrate din subordine și primăriile din județ, prin care li se solicită să se înroleze în Punctul de Contact Unic electronic (PCUe) și Ghișeul.ro.

       Înscrierea deconcentratelor și primăriilor în cele două platforme simplifică relația dintre cetățean și stat fiind benefică pentru toți cei care, în era digitalizării, nu vor să mai consume timp la ghișee pentru a obține anumite servicii, acestea putând fi accesate de acasă, prin internet, la orice oră doresc, cu doar câteva click-uri.

      Până în prezent, în platforma Punctul de Contact Unic Electronic (PCUe) sunt înrolate 94 instituții publice din județul Bihor, iar prin platforma Ghișeul.ro, 12 primării oferă posibilitatea locuitorilor de a-și plăti taxele și impozitele on-line.

Înapoi​​​


Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.