Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation Linksstiridetalii
eDirect

Înapoi​​​
​​ ​

Primăria Cluj-Napoca pune la bătaie 12,6 mil. lei nerambursabili pentru proiectele culturale

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunţat acordarea de finanţări nerambursabile de la bugetul local, pentru anul 2020, pentru proiectele şi acţiunile culturale.


Bugetul alocat pentru această sesiune este de 12,6 milioane de lei. Finanţarea asigurată de Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca va fi de maximum 90% din bugetul total al proiectului, se arată într-un comunicat remis de Primărie.

Proiectele depuse trebuie să se încadreze într-unul dintre următoarele domenii: proiecte culturale, artistice, educaţionale, realizate de către fundaţii sau asociaţii întemeiate în baza OG 26/2000, în parteneriat cu instituţii publice de cultură şi/sau de învăţământ, având sediul în municipiul Cluj-Napoca; proiecte de tineret; proiecte culturale regionale; proiecte culturale locale; proiecte „Cluj 100”, respectiv proiecte cu caracter social.

Depunerea proiectelor de finanţare nerambursabilă se face în perioada 6 ianuarie 2020 – 6 februarie 2020, la Registratura Primăriei, într-un exemplar precum și electronic (CD/stick) sau online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.ro, secțiunea Administrație – Servicii online – Depune cereri – Serviciul Management proiecte sociale, culturale și sportive sau pe www.edirect.e-guvernare.ro.

Data limită de depunere a proiectelor de finanțare nerambursabilă este 6 februarie 2020 (ora 18:30), la Registratura Primăriei municipiului Cluj-Napoca, strada Moților nr. 7 și până la ora 24:00, pe site-ul Primăriei sau pe www.edirect.e-guvernare.ro. Dosarele depuse după data menţionată mai sus nu vor fi eligibile. De asemenea, nu se vor accepta completări la dosarele proiectelor depuse.

Ulterior, evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se va efectua de către Comisia de analiză și selecție a proiectelor în perioada 7 februarie – 6 martie 2020. Detalii privind sesiunea de selecţie a proiectelor pot fi consultate pe site-ul Primăriei, www.primariaclujnapoca.ro, la secţiunea Administrație/Informații publice/Anunţuri.

Anul trecut, un număr de 182 de proiecte culturale şi de tineret au beneficiat de sprijin, în valoare de peste 11,98 milioane de lei. Finanțarea de la municipalitate a urmărit să subvenționeze sectorul cultural independent – ONG-urile locale și să susțină financiar proiecte specifice ale instituțiilor culturale importante din oraș, transmit reprezentanții municipalității.

Sursa: Primaria Municipiului Cluj-NapocaÎnapoi​​​


Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.