Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation LinksProceduraVizualizare
eDirect

ProceduraVizualizare

Emitere aviz pentru publicitate temporară pentru distribuire afise/flyere pe domeniul public sau pe proprietate privata a persoanelor fizice/juridice in Municipiul Timisoara

Descriere procedură
Avizul pentru publicitate temporara emis pentru distribuire afise/flyere pe domeniul public sau pe proprietatea privata a persoanelor fizice/juridice  in conditiile prezentei proceduri permite persoanelor fizice si juridice in conditiile legii, sa distribuie afise/flyere  in Municipiul Timisoara.
Taxele datorate pentru amplasare mijloace de publicitate se calculeaza in conformitate cu prevederile Hotararilor Consiliului Local privind stabilirea impozitelor si taxelor locale in Municipiul Timisoara. Nota de plata - care va cuprinde suma datorata si conturile unde vor fi virati banii - va fi transmisa solicitantului avizului de publicitate dupa ce va fi aprobata amplasarea sistemului publicitar .

Căi de atac : OUG nr.27/18.04.2003 privind procedura aprobarii tacite

Date de contact:

Adresa: Bd. C.D. Loga, nr. 1, Timisoara.

E-mail: primariatm@primariatm.ro

Tel: 0256969 

Instituţia responsabilăPrimaria Municipiului Timisoara,Județ TIMISModalitate prestareNationalTimp de soluţionare30 zile calendaristiceTermen de arhivare5 aniTermen de completare dosar15 zile calendaristiceNotificare la expirarea termenului de soluţionare15 zile calendaristice

Documente necesare

Nr. Crt.Nume documentDescriere documentTip documentDescarcă
1Carte identitate in cazul in care solicitantul este persoana fizica. Carte identitate pentru persoanele imputernicite sa distribuie afise/flyere pe raza Municipiului Timisoara
Atasament-
2Certificatul de înregistrare a societatii / certificat constator pentru sediul secundar emise de Oficiul Registrului ComertuluiActe emis de Oficiul Registrului Comertului la constituirea societatii
Document scanat-
3Schiţa sistemului publicitar (model afis/flyere) şi enunţul mesajului publicitar, dimensiuni;
Distribuirea de afise/ flyere pe raza Municipiului Timisoara impune atasarea la dosar a unui model/ tipizat de afis/flyer  (enunţul mesajului publicitar)
de asemenea trebuie mentionate dimensiuni ale afisului/ flyer -ului  precum si numarul de bucati pentru calcularea taxelor aferente .
Document scanat-
4Acordul proprietarului terenului/spatiului pentru distribuire afise/flyere pe proprietate personala a persoanelor fizice/juridice.In cazul in care activitatea de distribuire afise/flyere se desfasoara pe proprietate personala a persoanelor fizice/juridice este necesara atasarea la dosar a acordului proprietarului / proprietarilor terenului/spatiului.
Document scanat-
5Cerere tipDocument informativ

Documente finale

Nr. Crt.Nume documentTip documentDescarcă
1Aviz pentru publicitate temporaraDocument final scanat-

Acte normative

Nr. Crt.Act normativDescarcă
1LEGE nr. 185 din 25 iunie 2013privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.