Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation LinksProceduraVizualizare
eDirect

ProceduraVizualizare

Emitere aviz pentru publicitate temporară pentru amplasare panou publicitar mobil in Municipiul Timisoara

Descriere procedură
Avizul pentru publicitate temporara emis pentru amplasare panou publicitar mobil in conditiile prezentei proceduri permite persoanelor fizice si juridice, in conditiile legii, sa amplaseze panouri publicitare mobile cu dimensiunea maxima de  0,5m*0,9 m pe trotuare cu latime de cel putin 2,00 m. Amplasarea panoului este permisa numai in dreptul spatiului destinat activitatii care face obiectul publicitatii si numai pe durata programului zilnic de functionare a acestuia.  
Taxele datorate pentru amplasare mijloace de publicitate se calculeaza in conformitate cu prevederile Hotararilor Consiliului Local privind stabilirea impozitelor si taxelor locale in Municipiul Timisoara. Nota de plata - care va cuprinde suma datorata si conturile unde vor fi virati banii - va fi transmisa solicitantului avizului de publicitate dupa ce va fi aprobata amplasarea sistemului publicitar .

Căi de atac : OUG nr.27/18.04.2003 privind procedura aprobarii tacite
Instituţia responsabilăPrimaria Municipiului Timisoara,Județ TIMISModalitate prestareNationalTimp de soluţionare30 zile calendaristiceTermen de arhivare5 aniTermen de completare dosar15 zile calendaristiceNotificare la expirarea termenului de soluţionare15 zile calendaristice

Documente necesare

Nr. Crt.Nume documentDescriere documentTip documentDescarcă
1Carte identitate in cazul in care solicitantul este persoana fizicaAtasament-
2Certificatul de înregistrare a societatii / certificat constator pentru sediul secundar emise de Oficiul Registrului ComertuluiActe emis de Oficiul Registrului Comertului la constituirea societatii
Document scanat-
3Schiţa sistemului publicitar şi enunţul mesajului publicitar, dimensiuni;Pentru autorizarea amplasarii de sisteme publicitare tip panou mobil este necesar sa se inregistreze  schiţa sistemului publicitar, enunţul mesajului publicitar, de asemenea trebuie mentionate dimensiunile panoului  pentru calcularea taxelor datorate - de reclama si publicitate si de ocupare a domeniului public cu sisteme publicitare .
Document scanat-
4Plan de situaţie existentPlan de situatie scara 1:500 cu marcarea pozitiei sistemului publicitar propus
Document scanat-
5Plan de încadrare în zonăPlan de incadrare scara 1:5000 cu marcarea pozitiei sistemului publicitar propus
Document scanat-
6Cerere tipDocument informativ

Documente finale

Nr. Crt.Nume documentTip documentDescarcă
1Aviz pentru publicitate temporaraDocument final scanat-

Acte normative

Nr. Crt.Act normativDescarcă
1LEGE nr. 185 din 25 iunie 2013privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.