Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Skip Navigation LinksProceduraVizualizare
eDirect

ProceduraVizualizare

Adeverinta de teren, animale etc inscrise in Registrul Agricol

Descriere procedură
procedura se adresează cetățenilor, care au solicitat atestarea unui drept sau fapt, prin care se asigură valorificarea anumitor drepturi de către aceștia, agricultorilor persoane fizice și juridice, societăţi comerciale cu profil agricol, care dețin terenuri și animale pe raza municipiului timișoara și solicită datele, înscrise în registrul agricol, cu privire la terenurile utilizate, modul de cultivare a suprafeţelor aflate în proprietate sau în folosinţă, la animalele crescute în cadrul gospodăriilor etc.

În cazul unui litigiu între beneficiar și autoritatea competentă sunt aplicabile dispozițiile de drept comun.

Date de contact:

Adresa: Bd. C.D. Loga, nr. 1, Timisoara.

E-mail: primariatm@primariatm.ro

Tel: 0256969 


Instituţia responsabilăPrimaria Municipiului Timisoara,Județ TIMISModalitate prestareNationalTimp de soluţionare30 zile calendaristiceTermen de arhivare3 aniTermen de completare dosar30 zile calendaristiceNotificare la expirarea termenului de soluţionare15 zile calendaristice

Documente necesare

Nr. Crt.Nume documentDescriere documentTip documentDescarcă
1CI / BI / Pasaport solicitantAtasament-
2Cerere tipIn cazul in care solicitantul detine terenuri si nu are date declarate in reg agricol, acestuia nu i se poate elibera adeverinta.
Document informativ

Documente finale

Nr. Crt.Nume documentTip documentDescarcă
1Adeverinta Registru AgricolDocument final scanat

Acte normative

Nr. Crt.Act normativDescarcă
1Ordonanta(*actualizată*)privind registrul agricol
2Ordonanta nr. 33/2002 privind reglementarea eliberarii certifiactelor si adeverintelor de catre autoritatile publice centrale si locale

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul PCUe, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.